Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Competition Horse Kit

  • 80 EUR
  • 69 EUR

Competition Horse KitEtt samlat kit för att skapa ultimat och spektakulär glans inför och på tävlingsdagen!Innehåller: Dazzling Brightness Shine Spray, Celestia

Dela
Artikelnummer: 773

Competition Horse Kit

Ett samlat kit för att skapa ultimat och spektakulär glans inför och på tävlingsdagen!

Innehåller: Dazzling Brightness Shine Spray, Celestial Conditioner, Flarisol Spray Mist Bottle. 

Använd produkterna såhär: 

Dazzling Brightness - Ger spektakulär glans i både päls & man genom att förbättra & intensifiera färgåtervinningen. Den perfekta slut finishen på knoppar, svans & kropp för en oemotståndlig glans! Spraya som finish glansspray i man och svans. Spraya även på kroppen där du vill intensifiera glansen ytterligare och stryk då ut produkten med en fårskinnshandske/microfiber handduk eller bara med handen för att undvika att produkten lägger sig "på" pälsen utan går in i pälsen.

Celestial Conditioner - Ger spektakulär glans och återställer håret följsamhet och styrka. Utmärkt resultat från första användningen. Kan användas ofta. Ger resultat som du aldrig uppnått tidigare, prova så kommer ni förstå vad vi menar! Detta balsam är helt otroligt och när du väl har det kommer du aldrig vilja vara utan det!

Använd den upp till 10:1 spädning eller som den är vid kraftigt toviga eller skadade pälsar. När den applicerats låt den gärna sitta i 5-10 minuter och skölj sedan väl.

Späd 20:1 produkt av Celestial Conditioner i din Flarisol Spray Mist Bottle och använd den som en pälsglans/utredningsspray för vardaglig pälsreparation, utredning och återfuktning.