Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

ALWAYS OZON BAD

Always Your Friend är ett grooming varumärke med naturliga ingredienser, rika på goda egenskaper för hud och päls. 

Alla schampon innehåller en hög koncentration av ekologisk Aloe Vera och ekologiska samt eteriska oljor, vitaminer, mineraler och enzymer. Innovativa naturliga schampon som framhäver det allra bästa för pälsen från första behandlingen.

Ozonbehandlingar, tillsammans med SPA-teknik för mjölkigt bad, ihop med rätt produkter från vår Spa-serie är perfekt för att lösa utmaningarna med problematisk hud och päls.
Huvudfunktionen hos nano bubblorna i detta system är att ta bort smuts, gamla hudceller och bakterier på hudytan och hudens porer. Nano bubblor kan hjälpa till att aktivera hudcellsregenereringen och behandla skadade kapillärer. Negativa elektroner som erhålls med nano bubblorna hjälper till att stärka immunförsvaret och förbättra huden. Denna procedur är lämplig för användning på både människor och deras djur som lider av dermatit-inducerade hudproblem. Hittills är den sanna orsaken till atopisk dermatit fortfarande okänd inom modern medicin. 

Det finns dock flera experiment som visar att atopisk dermatit inte är enkel dermatit utan snarare en sjukdom som orsakas av en försämring av det fysiska tillståndet och försvagad immunitet. 
Dessutom förvärrar olika hudinfektioner atopisk dermatit ytterligare.


Ozon bad

Aktiverar cellimmunitet och stimulerar kollagenproduktionen vilket främjar vävnadsförnyelse

Behandlingar

EXTRA FÖRDELAKTIGA FÖR; 

Bsd / Alopecia X , Leder & skelett, Muskler, Hud problematik, Avslappning

Equipment

Salongsutrustning, Trimbord, Ozon bad, Saxar, Klippmaskiner, Snoddar mm.

FÖRDELAR

Fördelarna med ozon bad för djurets hud och päls: 

Aktiverar cellimmunitet och stimulerar kollagenproduktionen, vilket främjar vävnadsförnyelse. Rengör och ger lyster till huden genom att ta bort gifter, slagg, och fria radikaler från den. 

Påskyndar läkningsprocesser, Lindrar allergisymptom, Behandlar brännskador och Insektsbett. Lindrar/behandlar symptom på eksem och seborroiska eksem. Förhindrar uppkomsten av mjäll. 

Har desinficerande egenskaper - stärker immuniteten. Ozon/nanobubblor stimulerar återväxt av ny päls, läker pälsens struktur från skadade områden. Tillsammans med olika vegetabiliska oljor är behandlingen effektivare och ger en snabbare ökad återhämtning. 

Det finns olika oljor anpassade till varje typ av problem.


- Every Groomers Obvious Choice

always your friend

VID STRESS OCH HORMONELL OBALANS ÄR OZON BAD MAGI

Lugnande och idealiskt för stressade hundar, hundar som varit i stressiga situationer, bytt hem, eller bär på trauma. Är även lindrande mot hormonell obalans.

LEISHMANIASIS

Leishmaniasis är en sjukdom som orsakas av parasiter, vilket leder till sår i huden. Ozonteknik fungerar i detta fall påskyndande läkning av hud och sår. Det är viktigt att säkerställa ett skyddande lager för yttre faktorer för att säkerställa läkningsprocessen.

FÖR HUD & PÄLS

Ozon används för att behandla olika varianter av hud- & pälsproblem, som t.ex. infektioner, klåda, allergier, dermatit, operation och Alopeci. Ozon är också en välgörande behandling för äldre hundar och hundar vid kraftiga pälsförändringar. Förbättrar hudens och pälsens tillstånd vid olika svampsjukdomar. (Svamp, dermatofytos, dermatomykos, candidiasis)

FÖR HUDIRRITATIONER

Ozon bad behandling förhindrar bakterier från att föröka sig och hjälper huden att återgå till ett hälsosammare tillstånd för att minimera klåda, mjäll, hot spots och eksem. Det har även en antibakteriell effekt och hämmar tillväxten av bakterier. Efter bad återfår huden sin hälsa och pälsen får ett friskt utseende.

FÖR SKADA & HUDPROBLEM 

Ozonteknologi främjar hudförnyelse och återfuktar och öppnar upp hårcellerna så att näring kan byggas upp från insidan. Under behandlingen tränger oljor som används lättare in i huden och tar bort gifter.

FÖR ALLERGIER & DERMATIT

Ozonterapi minskar tecken på allergier (rodnad, hudflagor, obehaglig lukt & pigmentförändringar) som uppstår efter loppbett, födoämnesallergier, vid atopisk dermatit eller seborré.

FÖR BSD/ ALOPECIA X

Orsakerna till Alopeci kan vara olika, inklusive genetiska, men orsakas vanligtvis av följande faktorer: För varmt vatten, efter operation, frekvent förberedelse av päls för utställningar, klippning/rakning för nära huden (Cut Alopecia) samt stress och dålig näring. Ozon återfuktar, fungerar som en antioxidant, stärker immuniteten, öppnar upp porer och mättar huden med effektiva ingredienser som stimulerar päls tillväxten.

Så Fungerar Det 

VETERINÄR

Glöm inte att boka tid med din veterinär så att ditt  husdjur inte har några andra sjukdomar som behöver annan behandling (såsom cushings sjukdom, sköldkörtel problem mm) Detta är steg 1 innan man startar en behandling med produkter och Ozon bad.

MAT

Att behandla hud och pälsproblematik kan vara svårt. Se till att din hund äter en balanserad kost, näringsupptaget förbättras när man äter mono protein och spannmålsfritt foder med högt proteininnehåll. Ren mat hjälper faktiskt till att stödja immunförsvaret. För extra boost tillsätt olja till maten. Många hud- och pälsproblem behöver rätt balans inifrån för att bli bra på utsidan. 

BEHANDLING

Always Derma Revitalize serie kan vara till stor hjälp att behandla olika varianter av hud och pälsproblematik.  Boka tid på telefon eller behandling med våra dermatologer för att lägga upp en plan för just din hund.  Derma Revitalize serien i kombination med Ozon bad är en framgångsfaktor i behandlingen.DERMA BEHANDLING

DERMA REVITALIZE LINE: 

Always Your Friends huvudfokus är att göra produkter som hjälper våra lurviga vänner att hålla sig friska och skyddade. Med nästan inga naturliga produkter på marknaden för behandling av hudåkommor, bestämde vi oss för att göra den första vitaliserande linjen för hud- och pälstillstånd. Efter år av forskning och utveckling av över 40 produkter som hjälper till att behandla hudåkommor och allergier presenterar vi stolt Derma Revitalize serien. Det är en fyrastegslinje som hjälper till att naturligt behandla de mest krävande hudtillstånden utan användning av osäkra ingredienser. Vi använder naturliga ingredienser av högsta kvalitet som ekologisk aloe vera, ekologiska oljor, eteriska oljor, kolloidalt silver, svavel och vitaminer C, D & E enligt de högsta EU-standarderna. Beroende på omfattningen av hudtillståndet kan reparation av hud och hår ta från några dagar, till veckor eller månader.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Always Nordic 

Distributörer för : Always Your Friend, Millor dog, Kenchii Professional Grooming, Lainee LTd och Always. 

Är du intresserad av att bli Återförsäljare? Arbeta med produkterna i din hundsalong? Delta på våra utbildningar i vår Academy grupp? Eller kanske bara vill ha rekommendationer vad som passar till just din hund? 

Mejla oss [email protected] eller ring +46 709 900 849 / Always teamALWAYS NORDIC

LYCKEKÄRRSVÄGEN 20
42740 BILLDAL, SWEDEN
P: (046) 709 900 849 / (046) 709 900 801