Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Your Friend Himalaya Detox Bad

  • 18 EUR

Always Your Friend - Himalaya Detox Bath De fantastiska egenskaperna hos det rosa saltet med rosenblad och lavendel hjälper till att lugna trötta muskler,

Dela
Artikelnummer: HIMDE
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

Always Your Friend - Himalaya Detox Bath 

De fantastiska egenskaperna hos det rosa saltet med rosenblad och lavendel hjälper till att lugna trötta muskler, stimulera cirkulationen och vårda och rengöra huden. När det löses upp i vattnet blir det en jonisk lösning som hjälper till att spola ut gifter genom huden.

Produkten är lämplig för hundar, katter, kaniner och hästar.

Nyckelingredienser
Rosa Salt
Rosblad
Lavendel

Användning
Lös 50 gram av blandningen i ett grunt varmt vattenbad (8 - 12 cm djup), häll försiktigt vattnet över pälsen upprepade gånger i 5 minuter, skölj noggrant med mycket vatten.

Undvik kontakt med ögonen och om en reaktion inträffar, avbryt användningen.

250 gr ℮ / 8,82 oz ℮

Ingredienser

Natriumklorid, Rosa Centifolia, Lavandula Angustifolia

Visste du?

Himalaya Rosa Salt


Himalaya rosa salt är ett av de renaste salterna som finns på jorden. För miljontals år sedan täcktes havssaltbäddar som nu har rests upp i Himalayabergen av ett lager av smält lava, som skyddade den från föroreningar i luften. Himalayas rosa salt är fyllt med mineraler, vilket är det som gör det så välgörande och föryngrande.

Rosblad

Sedan urminnes tider har rosor använts medicinskt, näringsmässigt och som en källa till parfym. Rosenvatten hjälper till att upprätthålla hudens pH-balans och kontrollerar även överflödig olja. Den har också antiinflammatoriska, antibakteriella och antioxiderande egenskaper som hjälper till att stärka hudceller, hjälpa till att läka ärr och minska rodnaden i irriterad hud. På grund av de sammandragande egenskaper som den har, hjälper den till att rengöra porerna. Rosewater gör underverk som ett naturligt balsam och återupplivar hårväxten.

Lavendel
Ursprunget till lavendel tros vara från Medelhavet, Mellanöstern och Indien. Dess historia går tillbaka cirka 2500 år. Lavendel är en blommande växt av mintfamiljen känd för sin skönhet, sin söta blomdoft och sina många användningsområden. Lavendel har fått sitt namn från det latinska 'lavare' som betyder 'att tvätta'. Lavendel är en fantastisk lugnande blomväxt. Lavendel kan hjälpa till att lindra ångest delvis genom att inducera en lugnande effekt på det centrala nervsystemet medan detoxbehandling äger rum.