Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Your Friend Öron Rengöring & Deodorant

  • 18 EUR

Always Your Friend - Öron Rengöring & DeodorantAlways Your Friend Avancerad öron rengöring med deodorant. Perfekt för rena öron kanaler och för illaluktande

Dela
Artikelnummer: AEC1
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

Always Your Friend - Öron Rengöring & Deodorant


Always Your Friend Avancerad öron rengöring med deodorant. Perfekt för rena öron kanaler och för illaluktande tassar och hud. Bekämpar bakterier och svampar, tar bort damm och överskott av vax utan att irritera på det mest naturliga sättet. Bra hjälp för många öronsjukdomar och allergier. Utmärkt skydd i förebyggande syfte. Det kan också användas som en deodorant då den eliminerar dålig lukt.

Innehåll: Mentha Piperita Essential Oil, Tea Tree Essential Oil, Silver Citrate


Applikation för öronrengöring 
Skaka väl innan användning. Spraya på en bomullsrondell (eller bomullsull) och massera försiktigt utsidan av hörselgången tills du torkar bort all synlig smuts och öronvax. Det rekommenderas att använda varje vecka för underhåll och skydd.

*Sök alltid en veterinär om råd om hundens öra gör ont, om produktionen av vax har ökat eller om huvudet lutar.

Applicering av deodorant
Skaka väl innan användning. Spraya direkt på pälsen och borsta den sedan för att fördela deodoranten jämnt. Undvik att spraya ögon eller näsa. Om detta inträffar, tvätta med mycket vatten. Idealisk för dagligt bruk. Deodoranteffekten kan vara upp till en vecka.

Nyckelingredienser

Silvercitrat Silver dödar bakterier när det oxiderar och frigör silverjoner, som är dödliga för bakterier och jäst och virus. Närvaron av kolloidalt silver nära ett virus, svamp, bakterie eller någon annan encellig patogen inaktiverar dess syremetabolismenzym. Till skillnad från andra metaller som bly och kvicksilver är silver inte giftigt för husdjur eller människor.

Tea Tree Oil

Tea tree oil visar sig vara ett bra naturligt botemedel för hårväxt. Tea tree oil har bevisade naturliga antisvamp- och antibakteriella egenskaper som hjälper till att bibehålla en ren, frisk hud och starka, friska hårsäckar. Det hjälper till att ta bort all död hud samt att bli av med hudsvampar och bakterier.

Pepparmintsolja 

Pepparmyntsolja är bra för hår och hud. Det kan hjälpa mot torrhet, klåda eller andra hudproblem. Fördelarna med eterisk pepparmyntaolja kan beskrivas som antimikrobiell. Pepparmyntsolja kan hjälpa till att stimulera hårväxt på grund av dess förmåga att öka blodcirkulationen runt hårbotten.

Fri från potentiellt skadliga ingredienser

Avancerad öronrengöring och deodorant innehåller ingen alkohol, SLS (natriumlaurylsulfat), PEG, färgämnen, parabener, animaliska derivat, mineralolja, etanolaminer, GMO (genetiskt modifierade organismer), rengöringsmedel, propylenglykol. Den är glutenfri, kolneutral och pH-balanserad. Ingredienser Aqua, silvermikropartiklar (silvercitrat), emulgeringsmedel, eterisk olja från Mentha Piperita, bladolja från Melaleuca Alternifolia (Tea Tree).

100 ml ℮ / 3,38 fl oz

Vanliga frågor 

Är det effektivt för öronrengöring? 

Ja! Det är en utmärkt naturlig lösning för rengöring, underhåll och skydd av öronen.

Mitt husdjur har känslig hud, kan jag fortfarande använda det? 

Såklart du kan. Produkten använder naturliga ingredienser för minimal irritation, men eftersom den har kraftfulla eteriska oljor för att bekämpa bakterier rekommenderas den att använda med mått.

Ger det klåda? 

Det gör det inte. För att förhindra klåda är det viktigt att lotionen efter applicering absorberas helt utan att fukt finns kvar i örat. Fukt kan orsaka klåda bland annat.

Kan jag spraya det direkt på örat? 

Ja, du kan, men det rekommenderas att spraya på en bomullsrondell eller mjuk handduk och sedan använda den för att rengöra örat. De flesta husdjur har känsliga öron och sprejning direkt kan skrämma ditt husdjur.

Kan jag använda det om det inte finns någon infektion? 

Ja, det är viktigt att rengöra öronen regelbundet. Lotionen rengör örat och hjälper till att skydda örat från många sjukdomar.

Eftersom det är naturligt, kan jag applicera så mycket jag vill? 

Vi rekommenderar alltid att använda så mycket som det behövs. Överanvändning fungerar inte bättre och eftersom de eteriska oljorna har en stark doft rekommenderar vi inte att använda mer än vad som rekommenderas.

Hur mycket ska jag använda? 

Varje pump innehåller tillräckligt med lotion för att rengöra ett öra. Massera försiktigt med lotionen tills den är helt absorberad utan rester kvar. För öroninfektioner och allergier använd en gång per 2 dagar tills du ser förbättring.

Hur lång tid tar det för dess effekt att verka? 

Det beror på fallet. För deodorant, öronrengöring och underhåll har den omedelbar effekt. För öroninfektioner och allergier beror det på sjukdomens svårighetsgrad.

 Är den effektiv som deodorant? 

Ja, den har en utmärkt deodoranteffekt redan från första användningen. Idealisk för husdjur med känslig hud såsom korthåriga raser (mops, fransk bulldog, etc). Även användbar för husdjur med illaluktande tassar eller hud.

 Kan jag spraya direkt på pälsen som en deodorant? 

Ja, genom att spraya på pälsen sprids lotionen jämnt och sedan kan man kamma eller massera med handduk/händer för att täcka hela hudens yta jämnt.

Är det en farmaceutisk produkt? 

Det är inte läkemedel och det kräver inget recept. Lotionen kan också användas parallellt med läkemedelsbehandling för bättre och snabbare resultat.

Hur ofta ska jag använda den? 

S. För öroninfektion/allergi, använd en gång om dagen tills du ser förbättring. Använd den sedan för underhåll och skydd en gång var 7-15:e dag. B. För hörselskydd och rengöring, använd en gång var 15:e dag. C. För deodorantanvändning på hår eller tassar kan du använda den så ofta som behövs. (Vanligtvis en gång var 2-3 dag)

Kan den användas på alla delar av kroppen? 

Ja, du kan använda den på alla delar av kroppen, även i det känsliga området, men med måtta.

Kan jag använda den på min katt? 

Ja, produkten är designad för katter, hundar, kaniner och hästar. När en katt tillbringar mycket tid utomhus är den mer sårbar för öroninfektion än andra husdjur.

Är det säkert?
 
Produkten är helt säker. Vårt tillverkningslaboratorium är licensierat och uppfyller alla hygien- och säkerhetsföreskrifter. Varje parti testas av ett oberoende laboratorium för mikrobiologisk analys.

Kan jag använda den på mig? 

Produkten är gjord för behandling av husdjurshud och vi kan inte påstå att den fungerar på mänsklig hud.

Hur fungerar silvercitrat? 

Silver bryter ner bakteriens cellmembran och denaturerar enzymerna inuti, vilket dödar cellen. Silvercitrat är där silver finns i sin jonform. Det är känt för sina utmärkta antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper.