Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

AYF - Derma Rivitalize Skin Ointment 250 ml

  • 37 EUR

03 Derma Revitalize Skin OintmentSkin Ointment är en blandning av naturliga ingredienser som hjälper till att behandla de flesta kända hudåkommor. Ekologisk alo

Dela
Artikelnummer: SODR
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

03 Derma Revitalize Skin Ointment

Skin Ointment är en blandning av naturliga ingredienser som hjälper till att behandla de flesta kända hudåkommor. Ekologisk aloe vera gel och vitamin E ger helande energi till hudens djupaste lager, minskar klåda och fjällning och är både antibakteriell och svampdödande. Ekologisk ringblommaolja stimulerar kollagenproduktionen och minskar torr hud. Ekologisk extra virgin olivolja återfuktar på djupet, hjälper till att förhindra håravfall och ger näring åt huden. Tea tree och pepparmynta är kraftfulla eteriska oljor som främjar hårväxt och ger effektiv lindring för djur med hudirritation, torrhet, klåda, svampinfektion, hot spots, svart hudsjukdom, sprucken hud, loppallergier, dermatit och andra hudåkommor. Eterisk lavendelolja har antiseptiska egenskaper och hjälper huden att läka snabbare samtidigt som den förebygger infektioner. Bentonitlera har mineraler som är nödvändiga för hårväxt. Det hjälper också till att ta bort gifter från porerna och låter huden läka. Svavel hjälper till med de tuffaste hudtillstånden som pälsförlust och hot spots, särskilt där det finns en allergisk grund. Och C-vitamin hindrar håret från att bli svagt och bekämpar håravfall. Helt naturlig salva för en frisk hud.

 

- Främjar pälsväxt och bekämpar pälsavfall

- Förbättrar pälsens kondition

- Djup hydrering

- Effektiv mot de flesta kända hudåkommor

- Förbättrar hudkvaliteten

 

Lämplig för hundar med hudproblem och pälsavfall.

Tips: Oroa dig inte om ditt husdjur älskar att slicka hennes hud. Du kan känna dig säker på att veta att varenda ingrediens som ingår i Skin Ointment är helt säker och naturlig!

Användning

Applicera ett tunt lager över önskat område och massera försiktigt tills salvan har absorberats. Upprepa proceduren med korta intervaller (2 gånger per dag) tills problemet är löst.

Mer detaljerade appliceringsanvisningar: Se till att hunden är ren. Klipp långt hår med sax för bättre applicering. Används bäst 2-3 timmar efter användning av Derma Revitalize Activator Lotion. Applicera en generös mängd salva på en bomullstusss eller bomullspads och massera försiktigt in den skadade huden eller använd direkt på huden och massera försiktigt tills salvan absorberas. Applicera två gånger per dag.

För bättre resultat använd den i kombination med resten av Derma Revitalize-serien.

Fri från potentiellt skadliga ingredienser

 

Hudsalva innehåller inga giftiga ingredienser och den är 100% naturlig & pH-balanserad

Innehåll

Vatten, Aloe Barbadensis Miller*, bentonitlera, svavel, betain, glycerylstearatcitrat, sackarosstearat, polyglyceryl-4-stearat, cetylalkohol, natriumricinoleat, Calendula Officinalis Blomsterolja*, Olea Europaea (oliven) fruktkapricinolja*, kaprylidolja , fenoxietanol, kaprylylglykol, kaliumsorbat, natriumbensoat, vitamin E-acetat.

*Ekologiskt odlad

250 ml ℮ / 8.45 fl oz