Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

AYF - Derma Rivitalize Activator Serum 250 ml

  • 37 EUR

02 Derma Revitalize - Activator SerumActivator Serum är ett naturligt och effektivt serum som hjälper till att övervinna de flesta kända hudtillstånd. Kolloidal

Dela
Artikelnummer: AYFDERAC
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

02 Derma Revitalize - Activator Serum

Activator Serum är ett naturligt och effektivt serum som hjälper till att övervinna de flesta kända hudtillstånd. Kolloidalt silver är dödligt för bakterier, jäst och virus som orsakar dålig lukt och hudproblem. En blandning av kraftfulla eteriska oljor hjälper till att främja hårväxt och ger effektiv lindring för husdjur med hudirritation, torrhet, klåda, svampinfektion, hot spots, Alopecia X, BSD, pälsförlust, sprucken hud, parasiter, dermatit och andra hudåkommor. Utmärkt naturligt serum för de flesta hudåkommor.

 

- Hjälper till att främja hårväxt

- Bekämpar bakterier, svampinfektioner och virus

- Effektiv mot de flesta kända hudåkommor

- Eliminerar dålig lukt

Lämplig för hundar med hud & päls problem samt dålig lukt.

Förvaras bäst på ett mörkt ställe.

Activator Serum Användning

Spraya över det önskade området och massera försiktigt tills lotionen absorberas. Upprepa proceduren med korta intervaller (2 gånger per dag) tills problemet är löst.

Mer detaljerade appliceringsanvisningar: Se till att hunden är ren. Klipp långt hår med sax för bättre applicering. Bäst att använda efter ett nyligen bad med Derma Revitalize Shampoo. Spraya på en bomullspads (eller bomullstuss) och massera försiktigt in den skadade huden eller Spraya direkt på huden och massera försiktigt tills lotionen absorberas. Applicera två gånger per dag.

För bättre resultat använd den i kombination med resten av Derma Revitalize-serien.

 

Fri från potentiellt skadliga ingredienser

 

Activator Serum innehåller ingen alkohol, SLS (natriumlaurylsulfat), PEG, färgämnen, parabener, animaliska derivat, mineralolja, etanolaminer, genetiskt modifierade organismer (genetiskt modifierade organismer), rengöringsmedel, propylenglykol. Den är glutenfri, kolneutral, pH-balanserad och vegansk.

Innehåll

Vatten, Silvermikropartiklar, Emulgeringsmedel, Mentha Piperita eterisk olja, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

250 ml ℮ / 8.45 fl oz