Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always EQUINE LINE - Celestial Conditioner

  • 29 EUR

Always EQUINE LINE - Celestial ConditionerOmfattande återfuktande balsam med naturliga ingredienser. Designad med en ny innovativ sammansättning av Organisk alo


Dela
Artikelnummer: AEQPRLM7
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

Always EQUINE LINE - Celestial Conditioner

Omfattande återfuktande balsam med naturliga ingredienser. Designad med en ny innovativ sammansättning av Organisk aloe vera, Organisk sockerrörsbaserade mjukgörande medel och avancerade päls återställnings molekyler. Penetrerar hårstrået och reparerar hårfibrer inifrån. Ger fantastisk glans och återställer håret och taglets följsamhet och styrka. Utmärkta resultat från första användningen. Kan användas ofta. Ger resultat som du aldrig uppnått tidigare, prova så kommer ni förstå vad vi menar! Detta balsam är helt otroligt och när du väl har det kommer du aldrig vilja vara utan det!

Applicering: 
Använd den upp till 10:1 spädning eller som den är vid kraftigt toviga eller skadade pälsar. När den applicerats låt den sitta i 5-10 minuter och skölj sedan väl.
Späd 20:1 och använd den som en leave-in-spray/pälsglans/utredningsspray för vardaglig pälsreparation, utredning och återfuktning.


Nyckelingredienser


Specialiserad hårsplitsreparationsmolekyl

En unik, hållbart producerad aktiv ingrediens för hårreparation. Den reparerar mer än 80 % av kluvna toppar vid första användningen och motstår kamning. Den är baserad på hållbara, naturliga material och är icke-ekotoxisk.

Håromstrukturering Vegetabilisk Keratin-baserad molekyl

Designad för att ge håret stärkande och anti-brottfördelar till håret. Kan penetrera cortex, bygga styrka inifrån, plus att ge en filmbildande polymerstruktur vid torkning som hjälper till att förstärka, smörja och skydda hårets yta. Dess hydrofila natur främjar en oöverträffad fuktbindande förmåga. Denna aktiva ingrediens skapades för att återfukta, motstå kamskador, stärka, förstärka och skydda håret. Designad för att öka glansen som reflekteras på hårets yta och ge pälsen ett märkbart starkare hår med en friskare känsla.

Vegansk mjukgörande sampolymer

100 % naturligt ursprung och växthärledd, det är det ultimata hemliga vapnet designat för att bekämpa lyfta nagelband. Den är speciellt framtagen för att försegla hårnagelbanden som har lyfts genom skadliga behandlingar. Den kan jämna ut och försegla upplyfta nagelband, reparera kluvna hårfibrer och minska hårfärgens blekning. Fungerar som ett naturligt alternativ till petrobaserade färgkosmetiska ingredienser.

Ekologisk Aloe Vera

Aloe vera innehåller proteolytiska enzymer som reparerar döda hudceller på huden. Den fungerar också som ett bra balsam och lämnar pälsen slät och glänsande. Det främjar hårväxten, förhindrar klåda på huden, minskar mjäll och vårdar håret. Aloe Vera är rik på mineraler, vitaminer och enzymer. Den är antibakteriell, antisvamp, antiinflammatorisk, motverkar rodnad, hjälper till att läka sår och lugnar irriterad hud.

Saccharum Officinarum extrakt


Sockerrörsextrakt (Saccharum Officinarum) ger effektiv återfuktande, konditionerande och lugnande effekter för hud och hår.

Vitamin E

Vitamin E är en kraftfull antioxidant som kan vara effektiv för att minska UV-skador i huden. Vitamin E kan hjälpa till att ge näring och skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Vitamin E kan också hjälpa till att fylla på glansen som håret tappar till följd av skada.

Panthenol (Vitamin B5)

Panthenol används som ett mjukgörande medel och fuktighetskräm på grund av dess förmåga att binda till håret och ge återfuktning. Dessutom stärker panthenol hårstrået, stärker huden, motverkar eksem, klåda, flagnande hud, skör päls och håravfall. D Panthenol ger naturlig färg och lyster, tillför volym, förbättrar hud- och pälskvaliteten, underlättar borstningen, reparerar skadade/slitna pälsar och förbättrar hårets elasticitet.

Glycerin

Glycerin kommer från växter. Det är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande medel; den mjukar upp och återfuktar huden genom att bilda ett oljigt lager ovanpå som drar eller fångar vatten i/på huden. Det används för att behandla fet hudtillstånd, som akne och hudinfektioner. Det maximerar det hälsosammaste håret som möjligt.

Avsedd för: Häst & hund.

Fri från potentiella skadliga ingredienser

Revitalization Leave-in Conditioner innehåller ingen alkohol, SLS (natriumlaurylsulfat), färgämnen, parabener, mineralolja, etanolaminer, GMO (genetiskt modifierade organismer), tvättmedel, propylenglykol. Kolneutral och pH -balanserad.

Ingredienser

Aqua, hydrolyserade veganska proteiner, aktiva aminosyror, Aloe Barbadensis bladpulverjuice*, Panthenol, guargummi, xantangummi, glycerin, milt konserveringssystem, vitamin E, vitamin C, vitamin D, extra virgin olivolja*, arganolja* , Balsam, Antistatiska medel, Allergenfri Doft.

*Ekologiskt odladFinns i storlekarna:

50ml, 250ml, 1000ml, 4000ml / 33,8 fl oz ℮