Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always EQUINE LINE - Paws & Nose Balm

  • 20 EUR

Always Your Friend EQUINE - Paws & Nose BalmÅterfuktar & skyddar huden . Den är fylld av organiska & eteriska oljor. Håller huden mjuk & är anti

Dela
Artikelnummer: PNBTT
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

Always Your Friend EQUINE - Paws & Nose Balm

Återfuktar & skyddar huden . Den är fylld av organiska & eteriska oljor. Håller huden mjuk & är antiinflammatoriskt. Behandlar sår, infektioner, flagnande hud, lugnar klåda & irriterad hud. Ett perfekt balsam att använda i mungipor, man kan riktigt se hur återfuktade & mjuka mungiporna blir på en gång, på sår, krustor, mugg eller eksem.

Eftersom den ger en skyddsbarriär för huden utan att täppa igen & låter huden fortsatt andas är den omåttligt populär att använda som mjukgörande kräm mot tillexempel mugg, rasp eller andra sår & eksem.  

Innehåll: 
Extra Virgin Organic Olive Oil . Organic Calendula Oil . Organic Jojoba Oil . Organic Argan Oil . Rosemary Essential Oil . Basil Essential Oil . Lavender Essential Oil . Tea Tree Essential Oil  Vitamins E & C . Organic Biwax

Paws & Nose Balm kan också användas för följande: 
- Håller huden mjuk
- Antiinflammatoriskt medel
- Hjälper till att behandla sår och infektioner
- Hjälper till att behandla torr flagnande hud
- Lindrar utslag och hudirritation
- Lindrar klåda från bett

Tips:
Oroa dig inte om din häst slickar i sig salvan. Du kan känna dig säker på att varenda ingrediens som ingår i Paws & Nose Balm är helt säker och naturlig!

Paws & Nose Balm är enkel att använda. Du behöver inte bryta ytan på balsamet. Värmen från dina händer kommer att smälta balsamet & överföras till dina fingertoppar.
Därifrån gnugga bara balsamet försiktigt in & låt det absorberas. Vid torr hud, sår eller infektion, upprepa proceduren med korta intervaller (Gärna 2-3 gånger per dag) tills problemet är löst.

Naturliga nyckelingredienser 

Ekologisk extra virgin olivolja 

Naturligtvis har olivolja många anti-aging antioxidanter & återfuktande squalen, vilket gör den utmärkt för hår & hud. Olivolja har en fuktgivande effekt som ger näring till huden och ger en långvarig fuktsköld för att hålla huden slät & smidig. Den hjälper också till att förhindra mjäll & håravfall. Olivolja hjälper också till att stärka individuella hårstrån för att undvika hårsprickor.

Ekologisk jojobaolja

Jojobaolja innehåller många essentiella fettsyror, kraftfulla antioxidanter & vitaminer. Jojobaolja är naturligt skonsam och icke-irriterande, vilket gör den perfekt för i princip alla hudtyper; den balanserar fet hud, lugnar känslig hud & återfuktar torr hud.

Ekologisk Calendulaolja 

Calendula har antiseptiska egenskaper, som är användbara för behandling av sår. Som hudbalsam stimulerar det kollagenproduktionen & det minskar även förekomsten av torr hud. Calendula är också en naturligt förekommande antioxidant. Den innehåller också antisvampegenskaper. Som ett resultat hjälper det att bota infektioner. Det är också en naturlig hårfärgning som framhäver hårfärgen.

Basilika eterisk olja

Basilikaoljans antiinflammatoriska egenskaper gör den till ett utmärkt hudmedel mot irritationer, klåda, små sår & infekterade sår. Den har en lugnande & avslappnande effekt som hjälper till att hantera eksem. Den innehåller C-vitamin som ökar hudcellernas ämnesomsättning. Det upprätthåller hudens kollagen, som är ansvarigt för dermisskiktet & dess elasticitet. Dessutom minskar basilikaolja håravfall, främjar hårväxt & får håret att glänsa.

Rosmarin eterisk olja 

Rosmarinolja har antiinflammatoriska egenskaper & stärker cirkulationen. Som ett resultat kan det förhindra hårsäckar från att svälta blodtillförseln, dö av & leda till håravfall. Näringsämnena i rosmarin kan hjälpa till att skydda hudceller från skador som ofta orsakas av solen & fria radikaler. Eftersom rosmarin har naturliga antiseptiska egenskaper är det ett överlägset desinfektionsmedel för hud & hår. Faktum är att denna eteriska olja är känd för att främja en hälsosam, återfuktad päls.

Ekologisk arganolja

Dess naturliga egenskaper hjälper till att eliminera mjäll & irritation. Arganolja är rik på naturliga fenoler som är fördelaktiga för hårsäckarna. Det främjar inte bara ny hårväxt, utan det kommer också att hjälpa till att växa friskt, tjockt hår. Det gör håret mer hanterbart. Arganolja har visat sig göra håret mjukare, silkeslenare och glansigare. Det är det perfekta hårbalsamet. Arganolja är också en hudfuktare som återfuktar & mjukgör huden. Med sitt höga vitamin E och fettsyrainnehåll är arganolja den idealiska produkten för att ge huden en naturlig boost. Antioxidanterna i arganolja är i allmänhet fördelaktiga för att läka hud som är irriterad, sprucken, skadad eller till & med bränd.

Lavendel eterisk olja

Lavendelolja vårdar håret på djupet, håller det glänsande & hjälper till att kontrollera mjäll. Lavendelolja hjälper också till att minska rodnad, fläckiga fläckar & akneärr. Dess antiseptiska egenskaper hjälper också huden att läka snabbare samtidigt som den bekämpar och förhindrar ytterligare infektion. Den eteriska lavendeloljan kan hjälpa till att lindra ångest delvis genom att inducera en lugnande effekt på det centrala nervsystemet.

Tea Tree eterisk olja 

Tea tree oil visar sig vara ett bra naturligt botemedel för hårväxt. Tea tree oil har bevisade naturliga antisvamp- & antibakteriella egenskaper som hjälper till att bibehålla en ren, frisk hud & starka, friska hårsäckar. Det hjälper till att ta bort all död hud samt att bli av med hudsvampar & bakterier.

Vitamin E

Vitamin E är en kraftfull antioxidant som kan vara effektiv för att minska UV-skador i huden. Vitamin E kan hjälpa till att ge näring och skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Dessutom kan E-vitamin hjälpa till att fylla på glansen som håravfall till följd av skada.

Bivax

Bivax är mycket fördelaktigt för huden och läkningsprocessen. Det är antiinflammatoriskt, antiviralt och antibakteriellt. På grund av detta bidrar det till salvornas helande kvalitet. Det lugnar & mjukgör huden & bildar ett skyddande lager som fortfarande låter huden andas & läka. Det är också en naturprodukt som inte har genomgått industriell bearbetning.

Fri från potentiellt skadliga ingredienser 
Den helt naturliga Paws & Nose Balm innehåller ingen SLS (Sodium Lauryl Sulphate), PEG, färgämnen, parabener, mineralolja, etanolaminer, GMO (genetiskt modifierade organismer), rengöringsmedel, propylenglykol. Den är glutenfri, kolneutral och pH-balanserad. Ingredienser Ekologisk Olea Europaea (Oliv) Fruktolja, Capryl Capric Triglycerider, Ekologiskt bivax, Ekologisk Calendula Officinalis Blomsterolja, Ekologisk Simmondsia Chinensis (Jojoba) Fröolja, Ekologisk Argania Spinosa (Argan) Fröolja, Glycol Distearate, Vitamin E Palmitate, Askorbyl Palmetate Rosmarinus Officinalis (rosmarin) bladextrakt, Ocimum Basilicum (basilika) olja, Lavandula Angustifolia (lavendel) olja, Melaleuca Alternifolia (teträd) bladolja

50 ml ℮ / 1,69 fl oz