Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Pet Care Kit

  • 58 EUR
  • 49 EUR

Pet Care Kit Ett komplett och samlat kit för Pet Care. Innehåller: First Aid Skin Treatment Oinment, Paws & Nose Balm, Citronella Summer Lotion Sp

Dela
Artikelnummer: 764

Pet Care Kit 

Ett komplett och samlat kit för Pet Care. 

Innehåller: First Aid Skin Treatment Oinment, Paws & Nose Balm, Citronella Summer Lotion Spray 100ml. 

Använd produkterna såhär vid Pet Care:

First Aid Skin Treatment Oinment med naturlig betonitlera och kolloidalt silver är en salva som är perfekt för sår, insektsbett eller eksem. De kolloidala silvret dödar 6000 olika typer av bakterier och förhindrar nya infektioner. Smörj på önskat område och upprepa till fördel flera gånger dagligen tills problemet är löst. 

Tass & Nos Salvan är 100% naturligt. Den verkar återfuktande, antiinflammatoriskt & hjälper till att läka huden. Du kan använda den på tassarna och nosen men också på vilken annan del av kroppen som helst. Oroa dig inte om din hund slickar i sig delar av produkten från tassarna, nosen eller kroppen, den är totalt säker för detta. 

Citronella Sprayen är det perfekta avstötningsmedlet mot alla typer av insekter, myggor, loppor eller fästingar. Spraya över hela kroppen på hunden och ta säkra promenader med en naturlig men effektiv produkt.

 


Always Pomeranian Kit

93 EUR 85 EUR

Always Poodle Kit

117 EUR 85 EUR

Always Samoyed Kit

98 EUR 76 EUR

Always Afghan Kit

96 EUR 76 EUR