Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Bichon Havanais Kit

  • 138 EUR
  • 111 EUR

Bichon Havanais KitEtt komplett och samlat kit för Bichon Havanais. Innehåller: Deep Cleaning Shampoo, Organic Brightness Shampoo, Celestial Conditioner, D

Dela
Artikelnummer: 760

Bichon Havanais Kit

Ett komplett och samlat kit för Bichon Havanais. 

Innehåller: Deep Cleaning Shampoo, Organic Brightness Shampoo, Celestial Conditioner, Divine Elexir, Hydration Boost.

Såhär använder du produkterna till Bichon Havanais: 

Tvätta först med Deep Cleaning Shampoo, utspädd 1 del produkt 32 delar vatten. Första steget för att förbereda huden och pälsen för behandlingen. Denna tvätt kommer att vara mycket skonsam men effektiv för pälsen och huden och gör en återfuktande rengöring. Skölj.

Använd sedan Organic Brightness Shampoo, utspädd 1 del produkt 32 delar vatten. Den naturliga betonitleran kommer denna att addera lite vikt och med de unika pärlemo nanopartiklarna kommer den att skydda pälsen och skapa oemotståndlig och långvarig glans. 

Celestial Conditioner utspädd 1 del produkt 40 delar vatten. Detta balsam kommer att penetrera varje hårstrå och Divine Elixir kommer att tillföra denna extra fukt och vikt som du letar efter, tillsätt några droppar av Divine Elexir och låt det verka i 5 minuter. Detta kommer att göra pälsen lite tyngre men med bibehållen rörelse som vi vill ha.

Hydratation Boost - Denna spray kommer att återfukta men också kommer att hjälpa dig som en finish spray, kan även användas för daglig borstning och hjälpa till med kammande.