Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Your Friend Orchid Effect The Master Spray

  • 23 EUR

Always Your Friend Orchid Effect The Master Spray Orchid Effect är en rik och elegant Doft som framhäver charm och lyx. Dess sofistikerade doft skapar en h


Dela
Artikelnummer: OEP1

Always Your Friend Orchid Effect The Master Spray 


Orchid Effect är en rik och elegant Doft som framhäver charm och lyx. Dess sofistikerade doft skapar en härlig arom som kommer att positivt överraska de andra husdjuren!

Innehåller: Organic Honeysuckle Oil, Panthenol

Vitamin E

 * Alla parfymer är alkoholfria och passar för dagligt bruk. 


Ytterligare fördelar
Fuktgivande egenskaper

Parfymapplikation
Skaka väl innan användning. Spraya direkt på pälsen 1 till 3 gånger beroende på husdjurets storlek. Undvik ögonkontakt. Det rekommenderas att använda på ett avstånd av 20 till 30 centimeter (1 fot). Undvik ögonkontakt.

Idealisk användning: 1-10 kg 1-2 sprayer, 10-30 kg 3-4 sprayer, 30+ kg 5-6 sprayer

Applicering av lotion
Följ instruktionerna ovan och borsta pälsen för att fördela lotionen jämnt.

Naturliga nyckelingredienser
Ekologisk kaprifololja
Kaprifol är rik på flavonoider och saponiner, som är källor till antioxidanter och skyddar huden mot fria radikaler som orsakar skador. Kaprifol är antibakteriell och serverar en naturlig rengöring. Den är också utmärkt för att behandla brännskador, repor, skärsår och skydda dem från infektion, tack vare dess antibakteriella egenskaper. Det finns vissa föryngrande föreningar i kaprifololja som kan hjälpa till att förbättra torrt eller sprött hår och kluvna toppar. Eterisk olja av kaprifol kan lugna inflammerad hud och eliminera pigmentering. Dessutom kan den hantera symtom på eksem, psoriasis och andra fula inflammatoriska hudåkommor.

Vitamin E
Vitamin E är en kraftfull antioxidant som kan vara effektiv för att minska UV-skador i huden. Vitamin E kan hjälpa till att ge näring och skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Dessutom kan E-vitamin hjälpa till att fylla på glansen som håravfall till följd av skada.

Panthenol (Vitamin B5)
Panthenol används som mjukgörande och fuktighetskräm på grund av dess förmåga att binda till håret och ge återfuktning. Dessutom stärker panthenol hårstrået, stärker huden, motverkar eksem, klåda, flagnande hud, skör päls och håravfall. D Panthenol ger naturlig färg och lyster, tillför volym, förbättrar hud- och pälskvaliteten, underlättar borstningen, reparerar skadad/sliten päls och förbättrar hårets elasticitet.

Glycerin

Glycerin kommer från växter. Det är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande medel; den mjukgör och återfuktar huden genom att bilda ett oljigt lager ovanpå som drar in vatten i/på huden. Det används för att behandla många feta hudtillstånd, som akne och hudinfektioner. Det maximerar det hälsosammaste håret som möjligt.

Fri från potentiellt skadliga ingredienser
Orchid Effect Parfym innehåller ingen SLS (natriumlaurylsulfat), PEG, färgämnen, parabener, mineralolja, etanolaminer, GMO (genetiskt modifierade organismer), animaliska derivat, rengöringsmedel, propylenglykol. Den är glutenfri, kolneutral och pH-balanserad.

Ingredienser
Vatten, Doft, Glycerin, Panthenol, Emulgeringsmedel, Lonicera Caprifolium (kaprifol) Blomsterextrakt, Tocopheryl (Vitamin E) Acetat, Milt Konserveringssystem, Hexyl Cinnamal, Linalool, Bensylsalicylat, Butyphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal.

90 ml ℮ / 2,53 fl oz