Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Your Friend Fruit Friends The Playful Spray

  • 23 EUR

Always Your Friend Fruit Friends The Playful Spray En spännande doft av frukt. Doften är mjuk, inbjudande och naturligtvis fruktig. Passar perfekt till lek


Dela
Artikelnummer: FFP1

Always Your Friend Fruit Friends The Playful Spray 


En spännande doft av frukt. Doften är mjuk, inbjudande och naturligtvis fruktig. Passar perfekt till lekfulla och busiga små husdjur!

Innehåller: Organic Calendula Oil, Panthenol, Vitamin E

 * Alla parfymer är alkoholfria och passar för dagligt bruk. 


Ett spännande barndomsminne av fruktbubbeldoft. Doften är mjuk, lekfull, inbjudande och så klart fruktig. Formulan är skonsam nog att använda så ofta som behövs och torkar inte ut huden eller pälsen. 

Ytterligare fördelar

Förstärkning av hudvård
Fuktgivande egenskaper 

Parfymapplikation 

Skaka väl innan användning. Spraya direkt på pälsen 1 till 3 gånger beroende på husdjurets storlek. Undvik ögonkontakt. Det rekommenderas att använda på ett avstånd av 20 till 30 centimeter (1 fot). Undvik ögonkontakt. Idealisk användning: 1-10 kg 1-2 sprayer, 10-30 kg 3-4 sprayer, 30+ kg 5-6 sprayer Applicering av lotion Följ instruktionerna ovan och borsta pälsen för att fördela lotionen jämnt. 

Naturliga nyckelingredienser 

Ekologisk Calendulaolja

Calendula har antiseptiska egenskaper, som är användbara för behandling av sår. Som hudbalsam stimulerar det kollagenproduktionen och det minskar även förekomsten av torr hud. Calendula är också en naturligt förekommande antioxidant. Den innehåller också antisvampegenskaper. Som ett resultat hjälper det att bota infektioner. Det är också en naturlig hårfärgning som framhäver hårfärgen. 

Vitamin E

Vitamin E är en kraftfull antioxidant som kan vara effektiv för att minska UV-skador i huden. Vitamin E kan hjälpa till att ge näring och skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Dessutom kan E-vitamin hjälpa till att fylla på glansen som håravfall till följd av skada. 

Panthenol (Vitamin B5)

Panthenol används som mjukgörande och fuktighetskräm på grund av dess förmåga att binda till håret och ge återfuktning. Dessutom stärker panthenol hårstrået, stärker huden, motverkar eksem, klåda, flagnande hud, skör päls och håravfall. D Panthenol ger naturlig färg och glans, ger volym, förbättrar hud- och pälskvaliteten, gör borstningen enklare, reparerar skadad/sliten päls och förbättrar hårets elasticitet. 

Glycerin

Glycerin kommer från växter. Det är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande medel; den mjukgör och återfuktar huden genom att bilda ett oljigt lager ovanpå som drar eller fångar vatten i/på huden. Det används för att behandla många feta hudtillstånd, som akne och hudinfektioner. Det maximerar det hälsosammaste håret som möjligt.

 


Fri från potentiellt skadliga ingredienser

Fruit Friends Parfym innehåller ingen SLS (Sodium Lauryl Sulphate), PEG, färgämnen, parabener, mineralolja, etanolaminer, GMO (genetiskt modifierade organismer), animaliska derivat, rengöringsmedel, propylenglykol. Den är glutenfri, kolneutral och pH-balanserad.
 Ingredienser Vatten, Doft, Glycerin, Panthenol, Emulgeringsmedel, Calendula Officinalis Blomsterolja*, Tocopheryl (Vitamin E) Acetat, Milt Konserveringssystem, Tokoferol, Bensylalkohol.

*Ekologiskt odlade ingredienser

90 ml ℮ / 2,53 fl oz

Visste du att? 

Barn älskar nästan överallt att tugga tuggummi, och speciellt fruktsmaksorten är känd som bubbelgum. Att blåsa bubblor är en slags övergångsrit i barndomen. Tuggummi har en historia som sträcker sig så långt tillbaka som de gamla grekerna, som tuggade hartset från mastixträd. Det var dock inte förrän 1928 som Walter Diemer hittade precis rätt tuggummirecept för att göra det allra första bubbelgummet, en speciell typ av tuggummi som gör att tuggummien kan göra de där stora rosa bubblorna och en fruktsmak som barn älskar. Under åren som följde växte bubbelgummi med fruktsmak i popularitet och bevarade barndomsminnen.