Snabba leveranser/ Säkra betalningar/ Fantastiska produkter

Always Your Friend Paws Torr Schampo 150 ml

  • 20 EUR

Always Your Friend - Paws Dry Schampo 150 mlAlways Your Friend Torr Schampo i premium kvalitet med en härlig doft. Ett snabbt & enkelt sätt att rengöra päls

Dela
Artikelnummer: PDC1
Leverantör: ALWAYS YOUR FRIEND

Always Your Friend - Paws Dry Schampo 150 ml

Always Your Friend Torr Schampo i premium kvalitet med en härlig doft. Ett snabbt & enkelt sätt att rengöra pälsen när som helst & överallt utan användning av vatten.  Bra även för enstaka rengöring av det känsliga området, för öron & tassar efter en promenad. – Produkten är mycket koncentrerad för en långvarig effekt. – Utformad för känslig hud & kan användas dagligen. – Kan täcka ett större område med en våt handduk.

Instruktioner
Använd den på en torr eller våt* handduk eller en servett & massera sedan in husdjuret på önskat område. Formulan är skonsam & den kan användas ofta.


*Om du använder en våt handduk rekommenderas det att du använder en hårtork efteråt.

Naturliga Nyckel Ingredienser

Ekologisk Aloe Vera
Aloe vera innehåller proteolytiska enzymer som reparerar döda hudceller på huden. Den fungerar också som ett bra balsam & lämnar pälsen slät & glänsande. Det främjar hårväxten, förhindrar klåda på huden, minskar mjäll & vårdar håret. Aloe Vera är rik på mineraler, vitaminer & enzymer. Den är antibakteriell, antisvamp, antiinflammatorisk, motverkar rodnad, den hjälper till att läka sår & lugnar irriterad hud.

Ekologisk extra virgin olivolja
Naturligtvis har olivolja många anti-aging antioxidanter & återfuktande squalen, vilket gör den utmärkt för hår & hud. Olivolja har en fuktgivande effekt som ger näring till huden & ger en långvarig fuktsköld för att hålla huden slät & smidig. Det hjälper också till att förhindra mjäll & håravfall. Olivolja hjälper också till att stärka individuella hårstrån för att undvika hårsprickor.

Vitamin E
Vitamin E är en kraftfull antioxidant som kan vara effektiv för att minska UV-skador i huden. Vitamin E kan hjälpa till att ge näring & skydda huden från skador orsakade av fria radikaler. Dessutom kan E-vitamin hjälpa till att fylla på glansen som håravfall till följd av skada.

Panthenol (Vitamin B5)
Panthenol används som mjukgörande & fuktighetskräm på grund av dess förmåga att binda till håret & ge återfuktning. Dessutom stärker panthenol hårstrået, stärker huden, motverkar eksem, klåda, flagnande hud, skör päls & håravfall. D Panthenol ger naturlig färg & lyster, tillför volym, förbättrar hud- & pälskvaliteten, underlättar borstningen, reparerar skadad/sliten päls & förbättrar hårets elasticitet.

Jojoba olja
Jojobaolja innehåller många essentiella fettsyror, kraftfulla antioxidanter & vitaminer. Jojobaolja är naturligt skonsam & icke-irriterande, vilket gör den perfekt för i princip alla hudtyper; den balanserar fet hud, lugnar känslig hud & återfuktar torr hud.

Evening Primrose Oil
Evening Primrose oil har en fantastisk doft & den är en kraftfull ingrediens för vanliga hudbesvär som akne, rynkor & eksem. Den är fylld med Omega-6-fettsyror, avgörande för frisk hud & naglar. Jätteljusolja är en riklig källa till fettsyror som gamma-linolensyra & antioxidanter. Gamma-linolensyra hjälper till att öka hud- & hårförnyelsen, vilket främjar håråterväxt. Vårdar huden för att säkerställa en sund hårväxt.

Ny ingrediens: Kolloidalt silver
Kolloidalt silver dödar bakterier när det oxiderar & frigör silverjoner, som är dödliga för bakterier & jäst och virus. Närvaron av kolloidalt silver nära ett virus, svamp, bakterie eller någon annan encellig patogen inaktiverar dess syremetabolism-enzym, det är kemisk lunga, så att säga.


Fri från Potentiellt Skadliga Ingredienser

Paws Dry Clean Shampoo innehåller ingen SLS (natriumlaurylsulfat), färgämnen, parabener, animaliska derivat, mineralolja, etanolaminer, genetiskt modifierade organismer (genetiskt modifierade organismer), rengöringsmedel, propylenglykol. Den är glutenfri, kolneutral & pH-balanserad.

Ingredienser:
Vatten, Aloe Barbadensis*, naturliga kokosnöts- och rapsbaserade ytaktiva ämnen, pantenol, milt konserveringssystem, extra jungfruolivolja*, jojobaolja*, nattljusolja*, kolloidalt silver**, vitamin E, doft.
*Ekologiskt odlade ingredienser, **Ny ingrediens

150 ml ℮ / 5,06 fl oz


Vanliga frågor: 

Är det säkert om min hund slickar appliceringsområdet?
Du kan känna dig säker på att veta att varenda ingrediens som ingår i Paws Dry Clean Shampoo är helt säker. Torrschampot har en bitter smak som förmodligen kommer att avskräcka ditt husdjur från att slicka det. Produkten är inte ätbar men en liten mängd kommer inte att orsaka skada.

Mitt husdjur har känslig hud, kommer det att orsaka en allergisk reaktion?
Kemtvättschampot är allergivänligt och har ett milt rengöringssystem. Den är också idealisk för husdjur med känslig hud och kan i många fall hjälpa till att förbättra dem.

Kan jag använda den på min valp?
Ja, det är bra för känslig valphud såväl som äldre hundar.

Måste jag torka håret efter appliceringen?
Det finns ingen anledning att torka håret om du inte använder en våt handduk för rengöring.

Eftersom det är naturligt, kan jag använda så mycket jag vill?
Vi rekommenderar alltid att använda så mycket som det behövs. För stor mängd förlänger helt enkelt rengöringstiden.

Vad är rätt mängd att använda?
Det beror på användningsområde. Att applicera 1-2 pumpar är tillräckligt för de flesta tassar. För rengöring av kroppen beror det på hårlängden och storleken på husdjuret. Prova och prova en pump i taget för att bekräfta den lämpliga mängden för ditt husdjur.

Hur ofta kan jag använda den?
Eftersom rengöringssystemet är milt kan du använda det så ofta du vill eftersom det inte innehåller alkohol och andra irriterande ämnen.

Är det effektivt för att rengöra smuts?
Det är mycket effektivt, det bekämpar smuts och andra föroreningar, utan att irritera huden.

Har den deodorantegenskaper?
Ja, kemtvättsschampot har en deodoranteffekt som neutraliserar lukten genom att ersätta den med en valppulverdoft.

Hur länge kommer det vara?
Det är svårt att svara på denna fråga utan att känna till frekvensen och användningen av torrschampo. Vi kan meddela dig att produkten har cirka 200 pumpar som räcker för många användningsområden. Kom ihåg att varje pumpning täcker ett stort område på grund av den höga koncentrationen av produkten.

Kan jag använda den för att rengöra öronen också?
Ja, du kan också använda den för att rengöra öronen upp till en synlig punkt. Det rekommenderas att använda bomull eller en mycket mjuk handduk för öronrengöring.

Är det effektivt mot mjäll?
Paws Dry Clean-schampo kan hjälpa till att minska eller eliminera mjäll.

Kan jag använda den med en våt handduk?
Ja, genom att använda en våt handduk kan täcka en större yta för rengöring med Paws Dry Clean-schampo. Detta på grund av vattnet som fungerar som en bärare för att lättare sprida schampot. Kom ihåg att om du använder en våt handduk bör du också använda en hårtork efteråt.

Hur fungerar det utan vatten?
Det torra schampot är vattenbaserat och fungerar som vattenschampo förutom att det inte behöver sköljas. När den används skapar den en "våt look". Det fungerar genom att absorbera överflödiga oljor från pälsen och rengöra huden och pälsen från damm, lera och smuts, vilket lämnar en fräsch doft av valppulver. Det kan också rengöra känsliga områden utan att orsaka irritation.

Vart tar smutsen vägen?
Smutsen tas bort från pälsen och fäster på handduken.

Min hund gillar inte bad. Kan jag byta ut badet mot ett torrt bad?
Det beror på typen av päls. Kemtvättschampot kan ersätta badet med vatten om husdjuret har kort hår och du använder en våt handduk. Om håret är långt fungerar det utmärkt att utöka frekvensen av ett vanligt bad.

Kan den användas på alla raser?
Ja, du kan använda den på alla raser med fantastiska resultat.

Rekommenderas den till katter?
Katter är de renaste husdjuren och när de inte äter eller sover städar de sig själva! Det finns alltid några undantag för katter som inte bryr sig om sin hygien. I dessa fall är det en idealisk lösning för deras välbefinnande. Det är också bra för att rengöra det känsliga området på en katt, eftersom katter ibland är lata i det området.

Kan jag använda den på mig?
Produkten är designad för pH hos hundar, katter, kaniner och hästar.